Place-ICT
Place-IT Werving selectie en detachering in de ICT

 

Hulp nodig?

Place-IT op Twitter Place_IT op linkedIn Place-IT op YouTube

Vaak gestelde vragen

“Hoe zit het met de kosten?”

Place-IT is een werving & selectie bureau voor hooggeschoold IT personeel. Wij vinden de juiste kandidaten voor opdrachtgevers die op zoek zijn naar hoog gekwalificeerd IT personeel. Daar naast begeleiden wij hooggeschoolde IT-ers naar een baan die echt bij hun past. De bedrijfscultuur, werksfeer, functie classificatie, functie inhoud en persoonlijke eigenschappen die de ideale kandidaat heeft verschillen per opdracht en opdrachtgever. Kortom: Place-IT levert uitsluitend maatwerk!

Place-IT heeft searchers, recruiters, buitendienst medewerkers, online en offline marketeers en SEO specialisten in dienst om te zorgen voor een optimale 'exposure' van uw vacature en een optimale begeleiding van het gehele werving & selectie proces. Er zijn dus werkgevers die hun complete recruitment proces uitbesteden aan Place-IT. Als u wil weten wat Place-IT allemaal doet om u van dienst te zijn, kijk dan eens op de website www.wervenmetsucces.nl. Daar staat het gehele traject omschreven: http://www.wervenmetsucces.nl/wat-doet-place-it-qua-proces/

Wij beschikken over een breed netwerk aan IT-werkgevers en IT-specialisten waardoor we snel kunnen schakelen. De kosten worden per zoekopdracht gespecificeerd. U weet dus vooraf altijd wat het exact kost.

U kunt op twee verschillende manieren zaken doen met Place-IT: of u betaalt een werving & selectie fee, of u huurt ons per uur in, waarbij we vooraf een vast aantal te besteden uren afspreken en op het moment dat er met succes een kandidaat bij u geplaatst wordt betaalt u een zogenaamde succesfee. 

* Werving & Selectie Fee               Place-IT hanteert een markt conforme werving & selectie fee. Neem gerust contact op voor een vrijblijvende offerte. Tel: 0570-676429.           

* Uurtarief plus Succesfee            Place-IT spreekt met u een vast uurtarief af en een vast aantal uren die wij nodig hebben om voor u de meest ideale kandidaat te vinden. Bij plaatsing wordt een succesfee berekend.

* Detachering / Freelancing           Place-IT kan kandidaten detacheren voor de termijn van 6 - 9 - 12 maanden. Bel gerust om naar de voorwaarden te vragen. Tel: 0570-676429.

Diensten die Place-IT levert zijn:       

 • Werving & Selectie      : de kandidaat treedt per direct bij de opdrachtgever in dienst;
 • Executive search         : u zoekt een specifiek type persoon voor uw organisatie. U wilt dat 1 partij met kennis van de markt, en een goed netwerk u ontzorgt;
 • Detachering                  : de kandidaat kan na een aantal maanden in dienst treden bij opdrachtgever (hoeft dus niet);
 • Freelancing                   : u hebt een tijdelijke "klus" waar u "handjes" voor zoekt.
 • Coaching/begeleiding : u zoekt een externe partij die feeling heeft met uw branche en de taal van uw mensen spreekt om meer uit uw mensen te halen;
 • Loopbaanbegeleiding : u zoekt een deskundige die u niet alleen helpt uw medewerker van werk naar werk te helpen, maar middels een analyse bepaalt of een carriereswitch tot de
                                            mogelijkheden hoort, en vervolgens samen met de medewerker onderzoekt welke banen nu het beste bij zijn nieuwe wensen en eisen passen.
 • Outplacement                : u dient afscheid te nemen van een collega. Dit wilt u op een respectvolle wijze doen zodat u aan de zittende medewerkers laat zien dat u - als goed
                                            werkgever - het beste met uw medewerkers voor hebt. Wij ontzorgen u hierin !

Meer weten?

Wilt u meer weten belt u ons dan op telefoonnummer 0570 - 67 64 29. Wij informeren u graag !

90% van de door ons geplaatste kandidaten werkt 3 jaar na plaatsing nog steeds met heel veel plezier voor zijn of haar nieuwe werkgever of is inmiddels doorgegroeid naar een hogere functie! Dat noemen wij 'return on investment'.  

Is uw vraag hiermee beantwoord?

Een vraag indienen voor de lijst met vaak gestelde vragen

Indien u het antwoord op uw vraag niet heeft kunnen vinden, kunt u hieronder uw eigen vraag stellen. We zullen hem dan binnen 24 uur beantwoorden én opnemen in onze database met vaak gestelde vragen.
CAPTCHA Image Reload captchaPlay captcha