Place-ICT
Place-IT  Werving selectie en detachering in de ICT

 

Hulp nodig?

Place-IT op Twitter Place_IT op linkedIn Place-IT op YouTube

Vaak gestelde vragen

“Wat is Place-IT voor een bedrijf ?”

Place-IT is IT-Specialist voor IT-specialisten !

Place-IT is een professionele dienstverlener op het gebied van Werving, Selectie, Executive search, Detachering, Freelancing, Coaching/Begeleiding en Outplacement van IT/Technisch-specialisten.
Vanuit onze vestiging in Deventer zoeken wij naar een 'perfect match' tussen hooggeschoolde IT-ers/Techneuten en werkgevers in Midden en Oost Nederland. We richten ons op hoogopgeleide ICT-ers, Technici, Marketeers, Sales en Bedrijfskundigen vanaf de start van hun carrière tot directieniveau voor tijdelijke of vaste banen en/of projecten.

Wat doen wij voor werkgevers?
Meer doen, met de juiste medewerkers... Alleen de beste IT'ers/Technici zijn goed genoeg om uw bedrijfsdoelstellingen te verwezenlijken. Maar... goede IT/Technische-medewerkers moet je met een lampje zoeken. Qua opleiding en werkervaring zijn er grote verschillen. En in sommige gevallen geldt: 'hire for character, train for skills'. Wij helpen u graag het 'schaap met de vijf poten' te vinden en om juist die ene IT/Technisch-specialist te vinden die uitstekend past binnen uw team van medewerkers. Kortom: Place-IT levert uitsluitend maatwerk. En dat vertaalt zich in tevreden medewerkers die na plaatsing, na 3 jaar nog steeds met veel plezier voor hun nieuwe werkgever werken of inmiddels zijn doorgegroeid naar een hogere functie binnen het bedrijf. Dat noemen wij: return on investment!

Meer weten?
Zoekt u een hooggeschoolde IT'er of Technisch specialisten? Place-IT biedt u graag de helpende hand. Voor meer informatie zie ook onze website: https://www.place-it.nl/  
Wilt u weten wat klanten van ons vinden kijk dan eens op onze - korte filmpjes - op: https://www.place-it.nl/ervaring-klanten.html .
IT'ers- of Technisch specialisten? Place-IT biedt u graag de helpende hand. Bel: 0570-676429 voor meer informatie.


Wat doet Place-IT voor werknemers?
Zoek jij een uitdagende nieuwe baan? En zoek je die uitdaging in een collegiale omgeving? Schrijf je dan direct in bij Place-IT. Op www.place-it.nl kan je je c.v. of LinkedIn profiel eenvoudig in onze database laten inlopen. En als je je wensen en capaciteiten goed omschrijft in je functieprofiel, kunnen we direct voor jou op zoek naar een leuke en passende functie. Want: richt jij je pijlen op een gewone baan of op een droombaan? En hoe weet je dat jij perfect 'matcht' met de bedrijfscultuur bij je nieuwe werkgever en dat het echt 'klikt' met je nieuwe collega's en leidinggevende? Wil je weer fluitend naar je werk of ben je toe aan een nieuwe uitdaging?
Schrijf je dan nu in!

Terwijl jij werkt, houden wij de arbeidsmarkt voor je in de gaten! Werk je op dit moment bij een leuke werkgever, maar zoek je eigenlijk een functie waarin je je capaciteiten volledig kunt inzetten? Heb je niet elke dag de tijd om de arbeidsmarkt in de gaten te houden? Schrijf je dan nu in. Wij houden je dan per SMS / RSS feed op de hoogte. Maar zelf zoeken kan natuurlijk ook. Je kunt vacatures zoeken op deze website of een open sollicitatie sturen . Sta je aan het begin van je carrière of wil je doorgroeien naar een betere en/of hogere functie? Wij geloven in een persoonlijke aanpak en willen graag in contact komen met jou om te kijken of wij een goede match kunnen vinden. Bel gerust voor meer informatie: 0570-676429.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Place-IT is gestart in 1999 en is 100% zelfstandig. Ons kantoor is gevestigd in Deventer. Doordat wij samenwerken met een aantal kwalitatieve partners, kunnen wij snel schakelen en hebben we voor iedere vraagstelling een oplossing!

Meer weten?

Wil je meer weten bel ons dan op telefoonnummer 0570 - 67 64 29. Wij informeren je graag !

Is uw vraag hiermee beantwoord?

Een vraag indienen voor de lijst met vaak gestelde vragen

Indien u het antwoord op uw vraag niet heeft kunnen vinden, kunt u hieronder uw eigen vraag stellen. We zullen hem dan binnen 24 uur beantwoorden én opnemen in onze database met vaak gestelde vragen.
CAPTCHA Image Reload captchaPlay captcha
Recente artikelen
op24-11-2017 11:10
2633 bekeken | 0 reacties
op25-10-2017 10:40
2092 bekeken | 3 reacties
op18-7-2017 11:25
1927 bekeken | 0 reacties
op6-7-2017 9:41
2413 bekeken | 3 reacties
op23-8-2016 10:27
4008 bekeken | 0 reacties
op8-6-2016 13:10
4704 bekeken | 2 reacties
op30-3-2016 10:32
4456 bekeken | 0 reacties
op1-1-2016 11:23
5077 bekeken | 4 reacties
op18-4-2015 12:30
4691 bekeken | 0 reacties
Meer artikelen Meer vacatures