Place-ICT
Place-IT  Werving selectie en detachering in de ICT

 

Hulp nodig?

Place-IT op Twitter Place_IT op linkedIn Place-IT op YouTube
Medewerkers
Jeroen Brinkhorst
Mobiel: (06) 2504 5488
Werk telefoon: (0570) 676 429

Place-IT gaat zorgvuldig om met je privacy

Place-IT hecht grote waarde aan het bewaken van jouw privacy! Hoe wordt deze gewaarborgd?

Wij gaan zorgvuldig om met de gegevens die kandidaten en opdrachtgevers aan ons verstrekken. Wij doen er alles aan om de privacy van gebruikers van onze websites te bewaken. Op deze pagina kan je lezen welke persoonsgegevens we verzamelen en hoe we hier mee omgaan.

Alleen informatie over vacatures waar je interesse naar uitgaat…

Place-IT maakt zorgvuldig gebruik van de naam en het e-mail adres, dat je bij ons achterlaat. Wij zullen deze gegevens gebruiken om je te informeren over nieuws over Place-IT of om informatie te sturen over vacatures die mogelijk interessant voor je (kunnen) zijn. Zonder je toestemming wordt je e-mail adres nooit aan derden overhandigd of verkocht. Je kunt op onze websites duidelijk aangeven over welke vacatures je geïnformeerd wilt worden, zodat we je niet lastig vallen met functies die toch niet interessant voor je zijn.

Alle gegevens in je CV worden vertrouwelijk behandeld

De persoonlijke informatie, zoals naam, (e-mail) adres, telefoonnummer, die we bijvoorbeeld naar aanleiding van je registratie of CV verzamelen, wordt vertrouwelijk behandeld. Je CV en andere gegevens in onze database zijn uitsluitend toegankelijk voor de daartoe bevoegde recruiters van Place-IT. Place-IT verstrekt nooit persoonlijke informatie aan derden, zonder uitdrukkelijke toestemming van jou!

Het sollicitatie traject

Na een gedegen intake stellen we je voor aan de opdrachtgever. Wil je weten wat andere werkzoekenden van de intake bij Place-IT vonden, een aantal geplaatste kandidaten vertellen wat zij vonden van Place-IT. Place-IT kan uiteraard niet garanderen dat een opdrachtgever je uiteindelijk in dienst gaat nemen of je voor een gesprek uitnodigt. Pas tijdens een persoonlijk gesprek wordt duidelijk of de opdrachtgever tegemoet kan komen aan je eigen carrièrewensen.

Periodieke Mailing

Place-IT informeert opdrachtgevers regelmatig over de talenten van de mensen die zich hebben ingeschreven bij Place-IT. Je kunt ons vragen om jouw kwaliteiten nog eens extra onder de aandacht te brengen bij opdrachtgevers door middel van vermelding in onze nieuwsbrief. Place-IT verkoopt of verhuurt jouw persoonsgegevens niet aan derden. Wij staan open voor suggesties om onze dienstverlening verder te verbeteren en te optimaliseren om jou zo goed mogelijk te helpen om je droombaan te vinden!

Je IP adres is in veilige handen

Meten is weten! Place-IT registreert IP adressen en browser types. We linken echter geen IP adressen door naar persoonsgegevens. Dit betekent dat terwijl de gebruikerssessie geregistreerd wordt, de identiteit van de gebruiker anoniem blijft. We gebruiken deze IP adressen om trends te ontdekken, het gebruik van de site te analyseren en brede demografische (arbeidsmarkt) informatie te verzamelen.

Automatische gegevens generatie: dat scheelt veel typewerk!

Als je je inschrijft kan je bestaande CV of LinkedIn pagina de basis zijn voor je inschrijving. De gegevens die daarin vermeld zijn vormen de basis voor je inschrijving. Je hoeft hoogstens nog wat additionele gegevens toe te voegen. Dit scheelt niet alleen tijd, maar vooral veel ergernis (we nemen aan dat je wel iets beters te doen hebt, dan gegevens inkloppen). Je kan zelf instellen voor welke duur jouw LinkedIn profiel gekoppeld wordt aan onze database. Dit kan in het LinkedIn scherm, waarbij je LinkedIn toestaat connectie met de Place-IT database te maken.

Beschikbaar voor werk

Hoe prettig zou het zijn als we alleen jou benaderen als je ook daadwerkelijk beschikbaar bent voor werk? Dat scheelt ons veel tijd en kosten bij het benaderen van geschikte kandidaten, die soms toch niet beschikbaar blijken te zijn. Deze tijd kunnen we beter aanwenden om jou nog beter voor het voetlicht te brengen bij potentieel interessante bedrijven. Het mes snijdt dus aan twee kanten. Daarom ontvang je om de twee weken een mailing met de vraag of je nog beschikbaar bent voor werk. Zo zorgen we ervoor dat jij als werkzoekende zelf de controle hebt en wij over de juiste informatie beschikken!

Recht op inzage en correctie

Je hebt op elk moment het recht tot inzage in alle persoonsgegevens die wij van je bewaren. Vraag per e-mail gerust inzage in je dossier. Door middel van je wachtwoord kun je gegevens altijd zelf aanpassen, zodat je gegevens altijd up-to-date zijn. Als je je wilt uitschrijven kan je dat mailen naar info@Place-IT.nl wij verwijderen je gegevens dan binnen een week uit onze database.

LinkedIn koppeling

Indien je gebruik maakt van de koppeling met jouw LinkedIn profiel, worden alle wijzigingen die je hierin aanbrengt, doorgezet in onze database zolang je ons daarvoor geautoriseerd hebt. Deze autorisatie kun je wijzigen in jouw LinkedIn account, onder ‘Settings’ en dan ‘Authorized Applications’. Hier vind je onze website wanneer je ons ooit bij sollicitatie via LinkedIn geautoriseerd hebt.

Bezwaar maken tegen het gebruik van persoonlijke gegevens

Je hebt het recht bezwaar te maken tegen het gebruik van jouw gegevens. Je kunt je bezwaar sturen naar uitschrijven@Place-IT.nl. Place-IT schrijft je binnen een week uit en vernietigt de persoonlijke gegevens. Place-IT houdt zich aan de eisen van de Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP).

Ik ga akkoord met deze voorwaarden

Door deze site te gebruiken stem je in met de informatieverzameling, het privacy beleid en de ethische gedragscode van Place-IT.

Aanvullende informatie

Voor meer informatie en vragen, kijk bij onze veel gestelde vragen sectie

Disclaimer

Aan informatie op de sites kunnen geen rechten ontleend worden

De informatie op www.place-it.nl op www.programmeursvinden.nl op www.verkopersvinden.nl op www.werkenbijthecoolestcompanyonearth.nl en op www.wervenmetsucces.nl of enige andere site die nu of in de toekomst door Place-IT in de markt wordt gezet, komt tot stand onder verantwoordelijkheid van Place-IT. Wij doen er alles aan om de inhoud van deze sites correct en up-to-date te houden. Houd ons a.u.b. op de hoogte als je ziet dat de informatie niet actueel, toegankelijk, correct of compleet is. Er kunnen geen rechten ontleend worden aan de inhoud van bovengenoemde sites. Als er onverhoopt fouten op staan, bieden wij onze welgemeende excuses daarvoor aan.

Place-IT kan niet aansprakelijk worden gehouden voor de gevolgen van het gebruik, op welke wijze dan ook, van de aangeboden informatie op de bovengenoemde sites. Het is mogelijk dat via de internetsite van Place-IT toegang wordt geboden tot internetsites en/of informatiebronnen die door derden worden onderhouden. Place-IT kan evenmin aansprakelijk worden gehouden voor de gevolgen van het gebruik van de informatie op deze internetsites en/of pagina's.

Recente artikelen
op24-11-2017 11:10
3824 bekeken | 0 reacties
op25-10-2017 10:40
3190 bekeken | 3 reacties
op18-7-2017 11:25
2744 bekeken | 0 reacties
op6-7-2017 9:41
3257 bekeken | 3 reacties
op23-8-2016 10:27
4892 bekeken | 0 reacties
op8-6-2016 13:10
5613 bekeken | 2 reacties
op30-3-2016 10:32
5139 bekeken | 0 reacties
op1-1-2016 11:23
6008 bekeken | 4 reacties
op18-4-2015 12:30
5603 bekeken | 0 reacties
Meer artikelen Meer vacatures