Place-ICT
Place-IT  Werving selectie en detachering in de ICT

 

Hulp nodig?

Place-IT op Twitter Place_IT op linkedIn Place-IT op YouTube
Medewerkers
Esther Smit
Mobiel: (06) 2183 5116

Top begeleiding!

Dit is het verhaal van Marc, een 34 jarige programmeur met een universitaire achtergrond:

"Vanaf het begin af aan had ik het gevoel dat het goed zat met Place-IT. Place-IT is betrokken bij zijn klanten. Ze hebben de tijd genomen om te kijken wat mijn sterke en zwakke punten zijn, zowel qua functioneren als qua presentatie bij een nieuwe werkgever. Hierdoor zie ik nu scherper waar ik sta en deze kennis kan ik in de toekomst gebruiken om gerichter te groeien in mijn werk.

Top begeleiding!

Ik heb meer aan Place-IT gehad dan alleen het vinden van een baan. Zo bood Place-IT me ook hulp bij het vinden van woonruimte in het Oosten van het land, gaven ze me tips m.b.t. pensioen opbouw en dachten ze mee met mijn nieuwe arbeidscontract. Het vinden van een baan ging overigens snel: Place-IT kende een bedrijf dat goed aansloot, zowel qua vaardigheden, kennis als bedrijfscultuur. Dankzij hun ben ik met dit bedrijf in contact gekomen, want ik kende het niet. Tijdens de sollicitatie procedure zaten ze er bovenop en kreeg ik niet alleen telefonisch feedback, maar werd er ook gevraagd om langs te komen tussen het eerste en tweede gesprek. De feedback die ik toen gekregen heb was zeer waardevol !

Kritiek

Het was het eerste bedrijf waarvoor ze bemiddeld hebben En… ik ben er aangenomen! Ik heb heel veel zin om er straks aan de slag te gaan. Ik probeer hier een evenwichtig beeld te schetsen van Place-IT, en daarom ook de negatieve punten te noemen. Er was een klein bedrijf dat ik zelf vond, dat Place-IT niet kende. Aan de andere kant: hoeveel van die kleine bedrijfjes zijn er niet. Tja, je kunt ze niet allemaal kennen.

De perfecte baan

Ik vind dat Place-IT zijn werk gewoon goed gedaan heeft. Met hun hulp heb ik niet zomaar een werkplek gevonden. Ik heb nu precies die werkplek waar ik denk ik met heel veel plezier te zullen werken. En dat laatste is iets waar ik heel erg blij om ben."

Gr Marc, Medior Java/J2EE Developer.