Place-ICT
Place-IT  Werving selectie en detachering in de ICT

 

Hulp nodig?

Place-IT op Twitter Place_IT op linkedIn Place-IT op YouTube
Medewerkers
Jeroen Brinkhorst
Mobiel: (06) 2504 5488
Werk telefoon: (0570) 676 429

Wat zeggen andere kandidaten over Place-IT?

Place-IT heeft contacten met relaties maar uiteraard ook met kandidaten. Hieronder lees je de ervaringen van onze kandidaten met Place-IT.

Wat vindt Nicky van Place-IT?

Nicky hebben we mogen begeleiden naar een leuke baan als Programmeur PHP / C# /.NET. Het is leuk te merken dat Nicky zeer tevreden is met onze begeleiding, en dat dit heeft mogen leiden tot een eerste leuke nieuwe baan voor hem. Natuurlijk waren we wel erg benieuwd hoe Place-IT nu bij Nicky bevallen is? We legden hem onze vraag voor. Hoe gaat het met je? Hoe is je ervaring met Place-IT bevallen?

Lees hier meer over de ervaring van Nicky met Place-IT


Wat vindt Henk Lieftink van Place-IT?

Recent hebben we Henk mogen coachen naar een nieuwe baan van Developer. Met Henk is iets bijzonders aan de hand.

Lees hier meer over de ervaring van Henk met Place-IT.

 


Wat vindt Harry van Place-IT?

In een zoektocht naar wat Harry dacht dat leuke banen waren, belandde hij steeds weer op de site van Place-IT. Aangezien hij in een aantal gevallen niet goed de vinger kreeg achter de bedrijven achter die vacatures, besloot hij contact op te nemen met Jeroen Brinkhorst, contactpersoon voor deze vacatures. Tijdens onze eerste ontmoeting legde Harry Jeroen uit dat hij in de afgelopen periode onderzoek gedaan had naar wat hij leuk vond, en dat vertaald had naar een Linkedin-profiel en nu bezig was met de top 5 vacatures die hem het meest aanspraken, waarvan er 3 via Place-IT werden aangeboden. Harry hoefde verder geen hulp. Aanbieden op die 3 vacatures was voldoende. Het liep even iets anders....

Lees hier meer over de ervaring van Harry met Place-IT


Wat vindt Gerben van Place-IT?

Via een google zoekactie vond Gerben een vacature die door Place-IT uitgezet was van Teamleider Hard-Software / Techniek. Tijdens de sollicitatiegesprekken had Gerben al afgesproken met de aspirant werkgever dat ze het rustig aan zouden doen. Het werd een bijna te rustig proces...


Lees hier meer over de ervaring van Gerben met Place-IT


Wat vindt Paul van Place-IT?

Onlangs hebben we Paul mogen begeleiden naar een baan van Business Development/Sales Manager. Het is leuk te merken dat Paul zeer tevreden is met onze begeleiding, en dat dit heeft mogen leiden tot een nieuwe baan voor hem. Natuurlijk waren we wel erg benieuwd hoe Place-IT nu bij Paul bevallen is? We legden hem onze vraag voor.

Lees hier meer over de ervaring van Paul met Place-IT


Wat vindt Marco van Place-IT?

Per 1 juli 2011 heeft Marco een nieuwe baan gevonden als Senior Software Architect via Place-IT. Hij gaat een groep van 20 professionals aansturen binnen een technische organisatie. Hij zat in de luxe positie dat hij kon kiezen uit 2 mooie banen, die allebei een uitdaging voor hem waren. Door goed samen op te trekken en een gezonde goede discussie met elkaar te voeren heeft hij één van beide banen geaccepteerd, naar - nu blijkt - ten volle tevredenheid.

Lees hier meer over de ervaring van Marco met Place-IT


Wat vindt Jan van Place-IT?

Onlangs hebben we Jan mogen begeleiden naar een baan. Het is leuk te merken dat Jan zeer tevreden is met onze begeleiding, ondanks dat dit niet heeft geleid tot een nieuwe baan voor hem. Sterker nog hij is gebleven bij zijn huidige werkgever. Door een goed gesprek met elkaar te voeren is hij tot een voor hem goed inzicht gekomen en heeft hij een voor hem goede keuze kunnen maken. Natuurlijk waren we wel erg benieuwd hoe Place-IT nu bij Jan bevallen is? We legden hem onze vraag voor.

Lees hier meer over de ervaring van Jan met Place-IT


Wat vindt Marc van Place-IT?

Pas hebben we een baan gevonden voor onze kandidaat Marc. Wij, als Place-IT, zijn erg enthousiast over onze samenwerking met Marc! Maar stiekem waren we natuurlijk ook erg benieuwd hoe Place-IT nu bij Marc bevallen is? We legden hem onze vraag voor.

Lees hier meer over de ervaring van Marc met Place-IT


Meer reacties lezen? Lees onze blog: Hoe heb jij de dienstverlening van Place-IT ervaren?

Recente artikelen
op24-11-2017 11:10
3831 bekeken | 0 reacties
op25-10-2017 10:40
3195 bekeken | 3 reacties
op18-7-2017 11:25
2747 bekeken | 0 reacties
op6-7-2017 9:41
3261 bekeken | 3 reacties
op23-8-2016 10:27
4897 bekeken | 0 reacties
op8-6-2016 13:10
5620 bekeken | 2 reacties
op30-3-2016 10:32
5143 bekeken | 0 reacties
op1-1-2016 11:23
6015 bekeken | 4 reacties
op18-4-2015 12:30
5608 bekeken | 0 reacties
Meer artikelen Meer vacatures